Traseu

Traseul Scurt/Lung Campina Open MTB 2019: 

-Masoara 20,69 km (o singura tura: asfalt + offroad), respectiv 41,38 km (tura dublă: asflat + offroad), avand o diferenta de nivel de aproximativ 700 metri. Categoriile Elite 19+ si Adulti Avansati, vor parcurge traseul de doua ori (traseu lung). Vor exista patru puncte de alimentare.

-Tura scurta este destinata Adultilor amatori, Juniorilor Elite, Juniorilor, Cadetilor, dar si Copiilor 13-14 ani.

-Tura lunga este destinata Elitelor 19+ si Adultilor avansati.

-Descriere aproximativa:

 • Vom reveni cu informatii in cel mai scurt timp.
 • Km 0-1,5 se porneste de pe asfalt de pe strada Prutului, se urca dealul Muscel prin partea dreapta a versantului, apoi participantii trec pe langa fosta herghelie de pe Muscel.
 • Km 1,5-3 se mentine curba de nivel, apoi se coboara in str. Arinului intersectand str. Voila.
 • Se parcurg 200 metripe asfalt apoi se vireaza stanga pe aleea Caramidari. De acolo se va urca pe pajiste pe langa Biserica sf. Nicolae si concurentii vor ajunge inapoi langa fosta herghelie unde se vor putea hidrata de la punctul de alimentare(km 4,6).
 • Se va cobori dealul Muscel, se traverseaza Drumul Taberei apoi se continua coborarea pana la drumul cu pietris de la fostul traseu de motocross(km 6) de unde se urca pe pajiste si pe drum forestier pana la aleea Buciumului. La intersectia dintre aleea Buciumului si str Voila va exista un punct de alimentare(km 8,3) apoi secontinua urcarea pe sosea, se trece de spitalul de psihiatrie Voila si apoi se vireaza stanga urmand un single track cu o lungime de 750 metri pana in aleea Buciumului.La km 10 exista inca un punct de alimentare. Apoi se urca pe langa acesta realizand 2 bucle in padure pana la coltul fostei unitati militare de Rachete antiaeriene de unde participantii vor cobori aprox 2 km pe drum forestier si poteca.
 • Ajunsi inapoi in drumul forestier principal(prelungire aleea Buciumului, se mentine curba de nivel si se ocoleste dealul spre Vest apoi se coboara in albia paraului Campinita, ce va fi traversata si ulterior concurentii vor urma o bucla in fostul poligon de la Cornu(km17,6-km 18,3) apoi vor vira stanga spre dealul Muscel pe drumul ce leaga Campina de localitatea Cornu si vor reveni pe platoul Muscel.

-Disponibil si in varianta gpx la urmatoarele link:

https://2019.campina-mtb.ro/Traseu CMTB 2019_adulti.gpx

https://my.viewranger.com/track/details/MTAzNzY1NDQ=

 

Traseul Copii Campina Open MTB 2019:

-Masoara o lungime de 6 kilometri (o singura tura: asfalt + offroad), respectiv 12 kilomtrei (tura dubla).

-Este destinat copiilor care fac parte din categoriile de varsta regasite intre 5 si 12 ani (inclusiv), cu mentiunea ca pentru copii din categoria 5-6 ani, traseul va fi scurtat.

-Tura lunga este destinata categoriei de varsta 11-12 ani

-Tura scurta este destinata categoriilor de varsta 5-6 ani, 7-8 ani si 9-10 ani

– Download aici

-Descriere aproximativa:

 • km 0 – km 2 : Startul va fi dat de pe Platoul Muscel (Câmpina) de pe strada din fața parcului Soceram (intersecție cu str. Romaniței).  Traseul face dreapta pe str I Heliade Rădulescu (139) și apoi stânga și urcă pe dealul Muscel, ieșind în vârf în Drumul Taberei (în dreptul Bisericii Nașterii Maicii Domnului).
 •  km 2 – km 2,5 : Traseul urmează Drumul Taberei pentru jumătate de kilometru, urmând să facă stânga la intersecția cu drumul Județean DJ207.
 • km 2,5 – km 5 : Traseul face stânga și urmează drumul forestier și apoi merge pe lână râul Câmpinița, până când se intersectează cu strada Siretului în zona podului
 • km 5 – km 6 : Se intră pe asfalt pe strada Siretului spre strada I Heliade Rădulescu și se urcă până în zona parcului Soceram (restaurant Toscano). În acest punct se intră prin parcul Soceram și se iese prin zona restaurantului Hobbit, unde se face stânga spre poarta de finish.

 

IMPORTANT:

 • In functie de conditiile meteorologice si sau alte situatii neprevazute (alunecari de teren, caderi de copaci, etc), atat traseul de adulti, cat si cel de copii, pot suferi diverse modificari tehnice, astfel incat gradul de siguranta al concurentilor sa fie unul ridicat. Modificarile vor fi comunícate pe pagina de Facebook a evenimentului.
 • Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul sau de a opri cursa, daca se impune din cauza fenomenelor meteo sau altor motive ce pot afecta siguranta participantilor.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: