Totul despre traseu și punctele de alimentare

Totul despre traseu și punctele de alimentare

Cum va arăta traseul și ce se va găsi pe distanța acestuia?

Traseele vor fi marcate și delimitate cu benzi de demarcație și alte elemente de semnalistică vizuală. De asemenea, în punctele cheie de pe traseu, vor exista reprezentanți ai organizatorilor care vor oferi ghidaj asupra direcției și vor semnala gradul de dificultate crescut din anumite porțiuni și pericolul pe care aceste zone îl reprezintă pentru concurenți.

Vă rugăm să respectați indicațiile asistenților de pe traseu, pentru că nerespectarea traseului stabilit duce la eliminarea concurentului din concurs. Această regulă implică parcurgerea și trecerea prin toate punctele intermediare de control.

Traseul trebuie străbătut integral în vederea includerii în clasamentul final, iar concurenții nu pot apela la suport pentru deplasarea pe parcursul traseului (moto,atv etc.). În cadrul traseului, competitorii vor avea la dispoziție  4  puncte de alimentare, unde, fie se pot opri să ia o pauză, fie doar se pot hidrata cu apă, energizant sau fructe proaspete, pregătite de reprezentanți ai organizatorilor.

Fiecare concurent va fi responsabil pentru propria securitate și siguranță, pe întreaga durată a traseului.

Prin participarea la concurusul Câmpina Open MTB, fiecare participant ia la cunoștință, acceptă și respectă regulamentul competiției. Nerespectarea prevederilor regulamentului poate atrage după sine imposibilitatea înscrierii în concurs sau eliminarea din competiție, în timpul concursului sau ulterior acestuia. Regulamentul specific de desfășurare a concursului Câmpina Open MTB este adaptat pentru statutul de eveniment open, de promovare a ciclismului montan.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: