Totul despre taxa de înscriere

Totul despre taxa de înscriere

Cât costă taxa de înscriere?

Pentru ediția a VI-a, taxa de concurs este de 80 de RON pentru Juniori și Adulți, 30 de RON pentru Copii, 20 de RON pentru Adulții Însoțitori, respectiv 300 de RON pentru Echipe/Corporate, formate din 3 până la 5 concurenți.

Important de știut este faptul că în funcție de numărul de participanți înscriși în momentul în care te înscrii, toate categoriile, în afară de cea pentru Copii și Echipe, vor beneficia de următoarele prețuri reduse:

Maxim 50 de concurenti înscriși în concurs – 40 de ron reducere
Maxim 100 de concurenti înscriși în concurs – 30 de ron reducere
Maxim 150 de concurenti înscriși în concurs – 20 de ron reducere
Maxim 200 de concurenti înscriși în concurs – 10 ron reducere

Pentru a beneficia de reducerile menționate anterior, este obligatoriu ca plata să fie facută în maxim 10 zile de la momentul inscrierii. În caz contrar, există șansa ca suma de plată să se modifice în funcție de numărul de participanți înscriși.

Toate link-urile de plată se vor actualiza automat, iar concurenții înscriși vor fi anuntați, de asemenea automat, prin email, în cazul în care, din cauza întârzierii plății și a numărului de înscrieri vor trece la o altă treaptă de taxare.

Prin participarea la concurusul Câmpina Open MTB, fiecare participant ia la cunoștință, acceptă și respectă regulamentul competiției. Nerespectarea prevederilor regulamentului poate atrage după sine imposibilitatea înscrierii în concurs sau eliminarea din competiție, în timpul concursului sau ulterior acestuia. Regulamentul specific de desfășurare a concursului Câmpina Open MTB este adaptat pentru statutul de eveniment open, de promovare a ciclismului montan.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: