Totul despre înscrieri

Totul despre înscrieri

Cine se poate înscrie la competiție și ce presupune înscrierea?

Concursul Câmpina Open MTB este o destinată oricărui iubitor al sportului și al mișcării în natură. În competiție se poate înscrie orice persoană cu vârsta minimă de 6 ani și care poate să meargă pe bicicletă, fără roți ajutătoare. Pentru persoanele minore este necesar acordul scris și să fie însoțițe de un părinte sau tutore legal în momentul ridicării kit-ului de concurs. În cazul în care minorii nu pot fi însoțiți, este necesar un acord de participare legalizat la notariat.

Întreaga responsabilitate legată de participarea celor care nu au împlinit 18 ani la competiție, revine adultului însoțitor ori, în cazul celor neînsoțiți, a celui care a semnat consimțământul de participare. De asemenea, copiii între 6 – 12 ani, trebuie să fie însoțiți pe toată durata traseului competiției, responsabilitatea revenind în totalitate însoțitorilor.

Înscrierea presupune plata unei taxe de participare, conform grilei și calendarului anunțate de organizatori și se face în limita numărului maxim de participanți. Taxa de participare nu este returnabilă în cazul în care, din orice motiv, un participant nu mai poate, nu mai dorește sau renunță să participe la eveniment în perioada de desfășurare.

Cu două zile înainte de data evenimentului, înscrierile online se vor închide, iar cei care vor să participe totuși la eveniment, se pot înscrie în ziua concursului, la cortul de înscrieri, achitând suma fixă de 100 RON, indiferent de categoria de vârstă ori dificultate a traseului.

Prin participarea la concurusul Câmpina Open MTB, fiecare participant ia la cunoștință, acceptă și respectă regulamentul competiției. Nerespectarea prevederilor regulamentului poate atrage după sine imposibilitatea înscrierii în concurs sau eliminarea din competiție, în timpul concursului sau ulterior acestuia. Regulamentul specific de desfășurare a concursului Câmpina Open MTB este adaptat pentru statutul de eveniment open, de promovare a ciclismului montan.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: