Totul despre echipamentul obligatoriu

Totul despre echipamentul obligatoriu

Ce echipament trebuie să am pentru a concura?

În competiție vor fi acceptate doar biciclete de munte, cu diametrul roților între 24 – 29 inch, aflate în stare bună de funcționare și propulsate doar prin forță umană. Bicicletele electrice sau de altă natură nu sunt acceptate. De asemenea, sunt interzise bicicletele de ciclocross sau cursierele.

Fiecare concurent va primi, la start, din partea organizatorilor și a sponsorilor, kit-ul de participare și este obligat să poarte cască de protecție pe întreaga durată a concursului. Concurenții își vor fixa numărul de concurs pe ghidonul bicicletei, astfel încât să fie vizibil din față.

Concursul Câmpina Open MTB va fi cronometrat cu sistem tip cip, iar cip-ul (care este de unică folosință) va fi atașat numărului de concurs, inclus în kit-ul de participare pe care concurenții îl primesc.

Prin participarea la concurusul Câmpina Open MTB, fiecare participant ia la cunoștință, acceptă și respectă regulamentul competiției. Nerespectarea prevederilor regulamentului poate atrage după sine imposibilitatea înscrierii în concurs sau eliminarea din competiție, în timpul concursului sau ulterior acestuia. Regulamentul specific de desfășurare a concursului Câmpina Open MTB este adaptat pentru statutul de eveniment open, de promovare a ciclismului montan.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: