Start înscrieri voluntari Câmpina Open MTB 2019

Start înscrieri voluntari Câmpina Open MTB 2019

Salutare!

Avem o veste bună pentru tine: înscrierile voluntarilor la cea de-a opta ediție Câmpina Open MTB sunt oficial DESCHISE! Este important să știi că anul acesta ne dorim să eficientizăm atât munca din perioada pregătirii competiției, cât și activitățile din timpul concursului, astfel încât vom selecta un număr maxim de 100 de voluntari pentru ediția CMTB din acest an.

Dorim să îți aducem la cunoștință următoarele aspecte ce țin de selecția celor 100 de voluntari:

1. Din cei 100 de voluntari selectați, 80 dintre aceștia vor fi implicați activ în organizarea concursului, iar restul de 20 vor avea statutul de rezerve.
2. Se va ține cont de ordinea completării și trimiterii formularului de înscriere
3. Voluntarii care au mai participat la edițiile anterioare CMTB au prioritate
4. Coordonatorii de echipe se vor implica în selecția celor 80 de voluntari activi
5. Se va ține cont de seriozitatea și implicarea activă manifestată anterior în activitățile CMTB (valabil pentru cei care au mai participat)
6. Este indicat ca cei 100 selectați:

  • să participe la activitatile prezentate în formularul de înscriere la punctele A, B si L
  • să participe la pregătirile pentru concurs în cel puțin 2 zile din perioada 8 – 11 august
  • să participe la amanajarea taberei (pe Muscel) în perioada 28 august – 1 septembrie (prezență obligatorie în data de 30 august și 1 septembrie)
  • să participe la cel puțin 2 întâlniri organizate de coordonatorii echipei din care fac parte (echipa pentru care ai fost selectat și datele întâlnirilor vor fi anunțate ulterior)

De asemenea, te rugăm să ne aduci la cunoștință în secțiunea Mențiuni din formularul de înscriere, următoarele:

  • dacă crezi că există posibilitatea să nu poți participa la activitățile premergătoare concursului (8-11 august; 28-31 august)
  • orice întrebări sau nelămuriri pe care le ai

IMPORTANT: Înscrierea ca voluntar CMTB se va putea realiza până pe data de 1 iulie 2019, după data menționată formularul de înscriere va fi închis.

Pentru a te înscrie ca voluntar la Câmpina Open MTB 2019, te rugăm să completezi și să trimiți către noi formularul de mai jos. Mult succes!

Nume & Prenume (obligatoriu)

Sex (obligatoriu)
FM

Varsta (obligatoriu)

Localitatea (obligatoriu)

Marime tricou (obligatoriu)
SMLXLXXL


Te rugam sa citesti cu atentie informatiile de mai jos (prezentarea rolurilor disponibile in echipa de voluntari si tinand cont de perioadele in care se vor desfasura activitatile, sa selectezi principalele trei activitati la care dorești să participi!

Pentru a optimiza activitatea voluntarilor Campina Open MTB, anul acesta vom selecta un numar de maxim 100 de voluntari ce urmeaza a fi implicati in toate activitatile competitiei.
Criteriile de selectie includ:
- Participarea anterioara ca voluntar in cadrul Campina MTB
- Participarea la pregatirile pentru concurs in cel putin 2 zile din perioada 8 – 11 august
- Participarea la amanajarea taberei (pe Muscel) in perioada 28 august – 1 septembrie (prezenta obligatorie in data de 30 august si 1 septembrie)
- Participarea la cel putin 2 intalniri organizate de coordonatorii echipei din care faci parte (echipa pentru care ai fost selectat si datele intalnirilor vor fi anuntate ulterior)

Dupa inscriere, comunicarea se va face pe email.
Te rugam sa oferi o adresa de email pe care sa o folosesti și verifici în mod frecvent.

A. Activitati de Igienizare si Marcare Traseu (8 August – 11 August & 30 August - 31 August)
In cadrul acestei activitati, echipele de voluntari vor curata traseul de gunoaie, vor indeparta obstacolele si vor repara partile de traseu care sunt in acest moment nepracticabile (alunecari de teren, gropi, vegetatie excesiva etc.Toti voluntarii inscrisi inteleg sa participe la aceasta activitate.
Pentru activitatile acestea vor fi puse la dispozitia voluntarilor manusi, saci si instrumente de lucru.

B. Ridicarea taberei de concurs (31 August - 1 Septembrie)
In cadrul acestei activitati, echipele de voluntari vor fi implicate in activitati logistice: montare, descarcare, ridicare corturi, mutare etc. Toti voluntarii inscrisi inteleg sa participe la aceasta activitate.

C. Suport in punctele de alimentare de pe traseu (1 Septembrie)
Responsabilitatea acestor voluntari este sa pregateasca alimentele si apa si sa le ofere concurentilor atunci cand le solicita.
Cei care aleg aceast rol vor trebui sa se prezinte la instructaj pe 2 Septembrie la ora 7:00AM. Ulterior, vor fi impartiti in echipe si transportati pe traseu.

D. Arbitru de traseu (1 Septembrie)
Voluntarii-arbitri vor sta cate doi in punct si vor nota ora si numerele concurentilor care trec. Impreuna cu ei va sta un radioamator care va asigura comunicarea cu baza.

E. Ecologizarea taberei (1 Septembrie)
Echipa de ecologizare este responsabila pentru pastrarea curateniei in zona corturilor. Voluntarii vor patrula zona si se vor asigura ca nu exista gunoaie. De asemnea, vor fi responsabili cu tot ceea ce inseamna aspect vizual, insemnand ca vor ridica bannere, steaguri sau corturi daramate.

F. Coordonare traseu (1 Septembrie)
Sarcina coordonatorilor de traseu este sa stea in punctele cheie si sa indrume sau sa atentioneze concurentii cu privire la directie sau eventuale pericole.

G. Fotograf (1 Septembrie)
Pentru aceasta editie avem nevoie de minim 5 voluntari fotografi. Ei vor fi distribuiti pe traseu, in punctele cele mai interesante. Acestia isi iau responsabilitatea sa transmita fotografiile catre organizator in termen de maxim 3 zile de la finalul editiei.

H. Echipa de incurajare (1 Septembrie)
Voluntarii din acest punct vor fi pozitionati imediat dupa poarta de finish si vor avea rolul de a incuraja activ concurentii si de a acorda medaliile celor care trermina concursul. Incurajam acesti voluntari sa fie cat mai creativi din punct de vedere vestimentar si sa se incarce cu multa energie pozitiva.

I. Servire masa (1 Septembrie)
Aceasta activitate se va desfasura incepand cu ora 11:00. Voluntarii vor avea rolul de a gestiona portiile de mancare si de a le distribui participantilor, dupa ce finalizeaza cursa.

J. Asistenta premedicala traseu (1 Septembrie)
Voluntarii cu pregatire medicala/premedicala vor veghea segmente prestabilite de traseu si vor avea asupra lor trusa de acordare a primului ajutor premedical.

K. Asistenta la cortul pentru copii (1 Septembrie)
Voluntarii care opteaza pentru acest rol vor desfasura activitati interactive cu copii prezenti la eveniment: colorat, joculete, cantecele etc.

L. Strangerea Taberei (1-3 Septembrie)
Toti voluntarii inteleg sa se implice in activitate de strangere a taberei si curatarea traseului. Aceste activitati se vor desfasura atat pe 1 septembrie, dupa intoarcerea tuturor de pe traseu cat si in dimineata de 2 septembrie - pentru materiale ramase.

În fucție de cele citite anterior, alegeți principalele activități în care doriți să fiți implicat/ă

Prima opțiune (obligatoriu)

A doua opțiune (obligatoriu)

A treia opțiune (obligatoriu)

Telefonul tau (obligatoriu)

Email-ul tau (obligatoriu)

Ai mai partcipat ca voluntar la vre-una din editiile anterioare ale CMTB?
DANU

Mentiuni

Inteleg ca inscrierea mea ca voluntar este o promisiune pe care o fac intregii echipe Campina Open MTB si ca buna functionare a evenimentului depinde de profesionalismul cu care urmeaza sa imi desfasor activitatea. Promit ca imi voi da silinta sa fiu prezent la toate activitatile pentru care voi confirma participarea & nu voi parasi postul decat in situatiile de urgenta si doar dupa ce voi anunta coordonatorul echipei sau cel putin unul dintre colegi.
Sunt de acord ca datele mele sa fie salvate (penrtu o perioadă de maxim 15 luni) si prelucrate de catre Fundația Romanian Angel Appeal în vederea formării echipelor și comunicării referitoare la proiectul „Campina Open MTB” și a altor aspecte organizaționale.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: