Două luni până la Start

Două luni până la Start

Ca în fiecare an, concursul de ciclism caritabil Câmpina Open MTB, a trezit interesul și entuziasmul pasionaților de pedalat în pădure încă din primele săptămâni de la startul înscrierilor. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm că am depășit pragul primelor 100 de înscrieri.

Acest lucru se datorează parțial și politicii de tip early booking – în funcție de numărul de participanți înscriși și confirmați, concurenții beneficiaza de taxe reduse (primii 50 concurenți = taxă 40 lei; 51-100 = taxa 50 lei; 101-150 = 60 lei; 151-200 = 70 lei; +200 = 80 lei). Deși primele două praguri au fost deja depășite, îi sfătuim pe cei interesați să se înscrie și să-și asigure un loc în concurs la preț redus.

Începând cu ediția din anul acesta, Câmpina Open MTB se vă mări cu încă două noi categorii de concurs: Hobby și Fundraiser. Dorim astfel să adresăm competiția unui număr cât mai mare și diversificat de persoane, fie că practică ciclismul doar ca hobby,  că sunt amatori, profesioniști ori că doresc să se implice direct în cauza pe care noi o susținem prin organizarea acestui concurs.

Considerăm, de asemenea, că este important de știut și faptul că pe lângă cei 500 de concurenți pe care îi așteptăm la start, s-au înscris deja peste 200 de persoane ce vor fi implicate activ în organizarea și buna desfășurare a concursului, în calitate de voluntari. Aceștia fost deja împărțiți în echipe, iar în perioada următoare vor urma un curs de prim ajutor premedical pentru a fi cu atât mai pregătiți pentru eveniment.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: