Noutati despre editia a saptea si inscriere

Noutati despre editia a saptea si inscriere

Ne face o deosebită plăcere să te anunțăm că anul acesta, cea de-a șaptea ediție a competiției Câmpina Open MTB – Race for Autism, va avea loc pe 8 septembrie 2018, iar cei dornici să se întreacă pe dealurile câmpinene și să bucure de frumusețea împrejurimilor, vor putea să se înscrie în concurs începând cu data de 1 iunie 2018.

Dăm startul înscrierilor anul acesta puțin mai târziu decât de obicei, întrucât din cauza alunecărilor de teren, traseul nostru este nepracticabil și trebuie schimbat. În prezent, lucrăm la soluții alternative pentru de traseu, iar vestea bună este că avem deja 3 posibile variante pe care le testăm. Te asigurăm că ne dăm toată silința ca totul să iasă bine!

Știm totodată că aveam unul dintre cele mai grele trasee de MTB, cu mult pushbike și zone grele/extrem de tehnice. Vom încerca să eliminăm din ele pe cât posibil și să îți oferim o experiență deosebită și în același timp plăcută anul acesta.

De asemenea, este important să nu uiți că, la fel ca la edițiile precedente, primii 200 de concurenți înscriși la categoriile adulți și juniori, vor fi recompensați cu reduceri de până la 50% pentru taxa de înscriere.

Revenim în cel mai scurt timp cu noutăți.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: