Formular recrutare voluntari

Formular recrutare voluntari

Nume & Prenume (obligatoriu)

Sex (obligatoriu)
FM

Varsta (obligatoriu)

Localitatea (obligatoriu)

Marime tricou (obligatoriu)
SMLXLXXL

Va rugam sa cititi prezentarea rolurilor disponibile in echipa de voluntari si tinand cont de perioadele in care se vor desfasura activitatile, sa selectati principalele trei activitati la care doriti sa participati.

A. Activitati de Igienizare si Marcare Traseu (10 August - 5 Septembrie)
In cadrul acestei activitati, echipele de voluntari vor curata traseul de gunoaie, vor indeparta obstacolele si vor repara partile de traseu care sunt in acest moment nepracticabile (alunecari de teren, gropi, vegetatie excesiva etc.)
Pentru activitatile acestea vor fi puse la dispozitia voluntarilor manusi, saci si instrumente de lucru.

B. Ridicarea taberei de concurs (6 Septembrie- 7 Septembrie)
In cadrul acestei activitati, echipele de voluntari vor fi implicate in activitati logistice: montare, descarcare, ridicare corturi, mutare etc.

C. Suport in punctele de alimentare de pe traseu (8 Septembrie)
Responsabilitatea acestor voluntari este sa pregateasca alimentele si apa si sa le ofere concurentilor atunci cand le solicita.
Cei care aleg aceast rol vor trebui sa se prezinte la instructaj pe 2 Septembrie la ora 7:00AM. Ulterior, vor fi impartiti in echipe si transportati pe traseu.

D. Arbitru de traseu (8 Septembrie)
Voluntarii-arbitri vor sta cate doi in punct si vor nota ora si numerele concurentilor care trec. Impreuna cu ei va sta un radioamator care va asigura comunicarea cu baza.

E. Ecologizarea taberei (8 Septembrie)
Echipa de ecologizare este responsabila pentru pastrarea curateniei in zona corturilor. Voluntarii vor patrula zona si se vor asigura ca nu exista gunoaie. De asemnea, vor fi responsabili cu tot ceea ce inseamna aspect vizual, insemnand ca vor ridica bannere, steaguri sau corturi daramate.

F. Coordonare traseu (8 Septembrie)
Sarcina coordonatorilor de traseu este sa stea in punctele cheie si sa indrume sau sa atentioneze concurentii cu privire la directie sau eventuale pericole.

G. Fotograf (8 Septembrie)
Pentru aceasta editie avem nevoie de minim 5 voluntari fotografi. Ei vor fi distribuiti pe traseu, in punctele cele mai interesante. Acestia isi iau responsabilitatea sa transmita fotografiile catre organizator in termen de maxim 3 zile de la finalul editiei.

H. Echipa de incurajare (8 Septembrie)
Voluntarii din acest punct vor fi pozitionati imediat dupa poarta de finish si vor avea rolul de a incuraja activ concurentii si de a acorda medaliile celor care trermina concursul. Incurajam acesti voluntari sa fie cat mai creativi din punct de vedere vestimentar si sa se incarce cu multa energie pozitiva.

I. Servire masa (8 Septembrie)
Aceasta activitate se va desfasura incepand cu ora 11:00. Voluntarii vor avea rolul de a gestiona portiile de mancare si de a le distribui participantilor, dupa ce finalizeaza cursa.

J. Asistenta premedicala traseu (8 Septembrie)
Voluntarii cu pregatire medicala/premedicala vor veghea segmente prestabilite de traseu si vor avea asupra lor trusa de acordare a primului ajutor premedical.

K. Suport Moto/Atv (8 Septembrie)
Pe parcursul concursului vom avea nevoie de voluntari care sa cunoasca traseul si sa poata interveni cu moto sau atv atunci cand apar urgente. Este important ca voluntarii care se inscriu la aceasta categorie sa detina permis si motocicleta sau atv.

L. Coordonare punct de curatare biciclete (8 Septembrie)
Rolul acestor voluntari este sa mentina ordinea in zona de spalare a bicicletelor. Fiecare concurent are dreptul la maxim 10 minute in care sa foloseasca echipamentele de spalare.

M. Asistenta la cortul pentru copii (8 Septembrie)
Voluntarii care opteaza pentru acest rol vor desfasura activitati interactive cu copii prezenti la eveniment: colorat, joculete, cantecele etc.

N. Strangerea Taberei (8-9 Septembrie)
Toti voluntarii inteleg sa se implice in activitate de strangere a taberei si curatarea traseului. Aceste activitati se vor desfasura atat pe 8 septembrie, dupa intoarcerea tuturor de pe traseu cat si in dimineata de 9 septembrie - pentru materiale ramase.

În fucție de cele citite anterior, alegeți principalele activități în care doriți să fiți implicat/ă

Prima opțiune (obligatoriu)

A doua opțiune (obligatoriu)

A treia opțiune (obligatoriu)

Telefonul tau (obligatoriu)

Email-ul tau (obligatoriu)

Ai mai partcipat ca voluntar la vre-una din editiile anterioare ale CMTB?
DANU

Vrei sa coordonezi o echipa?
DaNU

In cazul in care locuiesti in Campina sau in aproiere, poti gazdui voluntari din alte localitati?
DaNU

Mentiuni

Inteleg ca inscrierea mea ca voluntar este o promisiune pe care o fac intregii echipe Campina Open MTB si ca buna functionare a evenimentului depinde de profesionalismul cu care urmeaza sa imi desfasor activitatea. Promit ca imi voi da silinta sa fiu prezent la toate activitatile pentru care voi confirma participarea & nu voi parasi postul decat in situatiile de urgenta si doar dupa ce voi anunta coordonatorul echipei sau cel putin unul dintre colegi.
Sunt de acord ca datele mele sa fie salvate (penrtu o perioadă de maxim 15 luni) si prelucrate de catre Fundația Romanian Angel Appeal în vederea formării echipelor și comunicării referitoare la proiectul „Campina Open MTB” și a altor aspecte organizaționale.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: