Fonduri în valoare de 21,379 lei destinate integrării sociale a copiilor cu autism.

Fonduri în valoare de 21,379 lei destinate integrării sociale a copiilor cu autism.

Cea de-a cincea ediție Câmpina Open MTB – Race for autism, organizată de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Glasul Autismului, a adus anul acesta la linia de start 357 de cicliști. Fondurile strânse din taxele de participare se ridică la 21,379 lei – sumă ce va fi utilizată pentru continuarea activităților destinate integrării sociale a copilor cu tulburări din spectrul autist.

“Câmpina Open MTB este un eveniment sportiv ce crește în notorietate în fiecare an. Este, în același timp, o acțiune de sensibilizare și consolidare a conștiinței civice pentru comunitea cîmpineană.

Ne-am bucurat anul acesta de suportul multor voluntari tineri, cu mult entusiasm și cu multă energie pozitivă. Ne dorim ca în timpul scurs între edițiile CMTB să putem face și alte lucruri deoarece există potențial pentru multe proiecte.

Cu fondurile strânse în acest an vom continua programele de formare în rândul părinților și ne propunem să reedităm tabăra de socializare pentru părinții și copii cu autism pentru un număr mai mare de familii.”

Adelaide Katerine Tarpan – Fundația  Romanian Angel Appeal

Ediția din acest an nu ar fi fost posibilă fără suportul celor peste 130 de voluntari care au contribuit la amenajarea și asigurarea traseului, ridicarea zonei de start și a punctelor de alimentare, asigurarea energizarii, înscrierea și premierea participanților.

Evenimentul a avut de asemenea parte de sprijinul Primariei Municipiului Câmpina și Consiliului Local Câmpina, Primariei Comunei Cornu și a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: