Drepturile de imagine Câmpina Open MTB

Drepturile de imagine Câmpina Open MTB

  • Organizatorii CÂMPINA OPEN MTB au drepturi de imagine asupra intregului eveniment
  •  Organizatorii pot utiliza imagini foto și video în diverse materiale de comunicare realizate cu ocazia concursului, atât din timpul desfășurării, cât și în fazele de start și finish/premiere.
  • Prin înscrierea la concurs participanții declară că sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către organizator, iar participarea la concursul CÂMPINA OPEN MTB implică acceptul și consimțământul participanților ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către Fundația Romanian Angel Appeal, în scopul desfășurării concursului și numai în vederea desemnării câștigătorilor.

Fundația Romanian Angel Appeal este operator de date cu caracter personal nr 170004/23.06.2010.

 

Prin participarea la concurusul Câmpina Open MTB, fiecare participant ia la cunoștință, acceptă și respectă regulamentul competiției. Nerespectarea prevederilor regulamentului poate atrage după sine imposibilitatea înscrierii în concurs sau eliminarea din competiție, în timpul concursului sau ulterior acestuia. Regulamentul specific de desfășurare a concursului Câmpina Open MTB este adaptat pentru statutul de eveniment open, de promovare a ciclismului montan.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: