Despre CMTB – Silvia Posea

Despre CMTB – Silvia Posea

Eu am început să merg pe bicicletă la 6 ani și am început să merg la concursuri pe la 7 ani. Înainte mă antrenam cu tatăl meu, dar acum mă antrenez cu Răzvan Jugănaru în Parcul Carol și în Parcul Tineretului . Îmi place să merg la concursuri pentru că mă distrez și uneori câștig. Unul din concursurile mele preferate a fost la Câmpina acum doi ani, când am câștigat printr-un sprint contra Irinei Precup. Mi-a plăcut pentru că m-am distrat, a fost un traseu frumos și era senin. Și mi-a mai plăcut pentru că în fiecare an am câștigat.

De asemenea, este aproape de casă și în același timp este la munte și îmi plac concursurile la munte. Totul este bine, dar ar fi și mai bine dacă ar avea mai mulți fotografi ca să am mai multe amintiri. 

Eu am mai fost la ”Prima Evadare”, ”Geiger”, ”Zimbrăria Neagră”, ”Haiduci și Domnițe”, ”Maratonul Vinului”, ”La Broaște” și ”NapoCup”. Dintre concursurile lungi mi-a plăcut Prima Evadare pentru că era un traseu mai greu. Dintre concursurile scurte la NapoCup mi-a plăcut locul, muzeul satului, iar la Câmpina mi-a plăcut că aveam unde să mă joc și că era mâncare bună la finish. 

Despre voluntarii CMTB pot să zic că unii dintre ei erau serioși, alții erau haioși, dar toți erau foarte implicați, iar numărul lor suficient.  Mie mi se pare greu traseul, dar este marcat bine. În primii ani mi-a fost frică de coborârea de pe asfalt, anul acesta sper să fie mai bine, deoarece m-am antrenat mai mult pentru asta. 

La tura scurtă, unde am fost eu, nu erau puncte de alimentare, dar mi-a plăcut mult înghețata de la punctul de alimentare de la sfârșit și am fost mulțumită de premii și mi s-au părut drăguțe. Mi-a plăcut mult în anii în care am câștigat reduceri la tabere și sper să avem și anul acesta.

 

 

 

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: