Despre CMTB – Gerhard Dumitrescu

Despre CMTB – Gerhard Dumitrescu

Gerhard a concurat prima oară la Câmpina Open MTB în anul 2014, ocupând la finalul competiției locul 3 la categoria Elite – juniori. La următoarea ediție la care a participat, cea din 2016, s-a clasat pe prima poziție a podiumului la aceeași categorie de concurs.  Mai multe detalii despre experiența lui Gerhard la Câmpina Open MTB puteți afla din rândurile următoare.

Mă numesc Dumitrescu Gerhard, am 17 ani și îmi place foarte mult ciclismul. Sunt un tip pozitiv și mereu dornic să descopăr lucruri noi. Îmi place foarte mult să pedalez prin padure , să merg cu mountain-bike-ul pe poteci și să mă bucur de aerul curat de munte.

Consider că principalele puncte pozitive ale concursului au fost organizarea bună și alimentarea corespunzătoare a concurenților, atât pe traseu, cât și în zona de start, iar ca îmbunătățiri, traseul poate fi marcat mai bine și să existe un bike wash care sa contina mai multe aparate de spălat biciclete. De asemenea, găsirea unor sponsori mai puternici care să aducă premii mai bune concurenților sau exploatare mai tare a celor existenți pentru a acorda premii mai consistente, astfel competiția ar deveni mai interesantă și pentru elitele țării, dar ar și motiva mai mulți oameni să participle la amatori.

Eu am participat la multe competiții de-a lungul timpului și Câmpina Open MTB pot spune că se ridică la masură așteptărilor. Comparativ cu alte concursuri, Câmpina Open MTB se menține în top, iar majoritatea voluntarilor și-au făcut treaba bine pe traseu, chiar dacă au existat câțiva voluntari care au dat dovadă de lipsă de seriozitate. Per total, voluntarii își fac treaba, dar cu mici excepții. Personal cred că numărul voluntarilor de pe traseu este sufficient, important este să fie bine instruiți și să trateze treaba pe care o au de făcut cu seriozitate.

Traseul, cel puțin anul trecut, mi-a plăcut in mare parte, cu excepția unei coborâri care era plină de dâmburi și șleauri. Zona în care se desfășoară concursul permite găsirea unei porțiuni mai faine de coborâre în afara aceleia. Punctele de alimentare, din câte îmi amintesc, erau bine amplasate și voluntarii își făceau treaba la ele, eu am fost mulțumit de aspectul acesta.

 

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: