Despre CMTB – Dobre-Calman Ana-Maria Cristina

Despre CMTB – Dobre-Calman Ana-Maria Cristina

Cristina a participat prima oară la Câmpina Open MTB în anul 2014, la cea de-a treia ediție a competiției. Începând de atunci și până în prezent, la ultima ediție CMTB din 2016, a ocupat an de an prima poziție pe podium la categoria Adulți – feminin, traseu scurt (40-49 ani). Puteți citi despre experiența Cristinei la Câmpina Open MTB în rândurile următoare.

Am descoperit pasiunea pentru bicicletă acum patru ani de zile, din nevoia de a face sport, de a fi cât mai aproape de natură, de a evada din cotidian și de a mă bucura de libertatea pe care mi-o oferă mersul pe bicicletă, alături de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune.

Se spune despre Câmpina că este orașul cu cele mai multe zile însorite din an, acesta fiind motivul pentru care la Câmpina Open MTB nu plouă niciodată. Fiind primul meu concurs la care am participat, am rămas cu cele mai frumoase și memorabile amintiri.

Deși am concurat la foarte multe competiții MTB în mai multe zone din țară și fiecare concurs este unic în felul său, referindu-mă la zona unde se desfășoară competiția, peisaje, trasee, oamenii care se implică în organizare, cât și participanții, găsesc acest traseu de la Câmpina ca fiind unul dintre cele mai frumoase din țară. Atmosfera de pe Muscel este extraordinară, la fel și organizarea.  Consider admirabil că acest concurs are și un scop caritabil. Cred și mi-ar plăcea totuși, ca evenimentul să fie mai puternic mediatizat și în special, copiii încurajați mai mult să participe într-un număr cât mai mare.

Cât despre implicarea voluntarilor, este laudabilă, iar numărul lor este sufiecient și oportun. Prima mea experiență cu voluntarii, a fost la CMTB, când din cauza unei pene, eram hotarată să renun la concurs, dar unul dintre voluntari a venit după mine și m-a încurajat să  continui cursa, spunându-mi că la 200m există un punct de hidratare, unde se acordă și asistență tehnică.  Odată ajunsă acolo, alți voluntari amabili mi-au oferit cu promptitudine suport tehnic, astfel încât am putut continua și chiar câștiga cursa. 

Legat de traseul categoriei la care am participat, pot spune că este unul variat,  cu foarte  multe porțiuni tehnice și provocator, iar punctele de alimentare sunt și ele suficiente și bine amplasate de-a lungul traseului

În final, din punctul meu de vedere, fondul de premiere de la Câmpina Open MTB a fost întodeauna suficient și premiile consistente, iar implicarea și susținerea sponsorilor numeroși este demnă de apreciat.

 

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: