Comunicat de presă – martie 2015

Comunicat de presă – martie 2015

Pe 5 septembrie 2015 începe Câmpina Open MTB – Race for Autism!

Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina anunță cea de-a IV-a ediție a competiției Câmpina Open MTB – Race for Autism programată anul acesta pe 5 septembrie, pe aceleași frumoase dealuri prahovene.
Înscrierile se fac online, pe www.campina-mtb.ro, începând cu 1 aprilie 2015. Detaliile privind condițiile de participare și traseele vor fi disponibile pe site, odată cu deschiderea înscrierilor.
La competiție sunt așteptați participanți din toate categoriile de vârstă și abilități: avansați, amatori, copii, familii, organizatorii pregătind, și anul acesta, 3 trasee cu grade diferite de dificultate, incluzând atât offroad cât și drum asfaltat.
Ca în fiecare an, competiția se bucură de sprijinul Primăriei și Consiliului local al Municipiului Câmpina dar și de suportul substanțial al OMV Petrom și LEMET, susținători cu tradiție ai evenimentului prin fondurile puse la dispoziție și prin voluntarii implicați în organizare.
“Câmpina Open MTB – Race for autism” este un eveniment sportiv caritabil care susține, anual, o cauză socială. Toate fondurile obținute din înscriere sunt folosite pentru derularea unor proiecte dedicate integrării sociale a copiilor cu autism din Câmpina și împrejurimi.
Ediția din 2014, a treia a competiției, a marcat o participare-record (550 de competitori, dintre care 37 copii și 31 concurenți la categoria Family) iar în urma înscrierilor și donațiilor individuale au fost strânși 29.068 lei pentru copiii cu autism. Cu suma obținută au fost organizate 4 cursuri de instruire pentru cadrele didactice din 4 școli câmpinene, au fost tipărite materiale informative pentru cadrele didactice, au fost achiziționate materiale de lucru pentru părinți, a fost facilitată participarea persoanlului din centrul de zi pentru copii cu dizabilități la o conferință de profil și va fi organizat un workshop/curs de instruire cu părinții în luna mai.
Fondurile strânse la ediția a IV-a a competiției Câmpina Open MTB vor fi folosite pentru susținerea activităților de integrarea școlară a copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina.
Vă așteptăm cu drag!

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: