Comunicat de presă – august 2012

Comunicat de presă – august 2012

Au mai rămas 8 zile până la CÂMPINA OPEN MOUNTAIN BIKE.

Înscrierile pentru competiția de ciclism montan Câmpina Open Mountain Bike au intrat pe ultima sută de metri. Mai sunt doar 8 zile până pe 8 septembrie, data întrecerii. 8 zile în care doritorii, cicliști profesioniști, amatori, familii sau copii având vârsta peste 12 ani, se mai pot înscrie pentru a participa la competiție.

 

Deși se află la prima ediție, Câmpina Open Mountain Bike are un mare impact. După primele două săptămâni de la activarea înscrierii on-line, pe site-ul evenimentului, s-au înscris déjà 245 de participanți. Iar frecvența cu care apar noi și noi înscrieri crește odată cu numărătoarea inversă.”… ne spune Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare la Fundația Romanian Angel Appeal, unul dintre organizatori.

 

Întrecerile din cadrul Câmpina Open Mountain Bike se desfășoară pe 6 categorii de vârstă și niveluri de performanță și pe trasee corespunzatoare fiecăreia dintre acestea. 

Locația evenimentului se afla în Câmpina, în zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitățile Șotrile și Cornu, iar traseele cuprind, atât off-road cât și șosea asfaltată, într-un peisaj deopotrivă provocator și pitoresc: pădure, cărări de munte, albie de pârâu.

Categoriile de întrecere sunt Family – 10 km, Copii (12 – 14 ani) – 5 km, Juniori Amatori (15 – 17 ani) – 16-18 km, Juniori Avansați (15 – 17 ani) – 16-18 km, Adulți Amatori – 16-18 km, Adulți Avansați – 35-40 km. Taxa de înscriere pentru categoriile Adulți Avansați/Amatori este de 50 lei, pentru cei care achită până la data de 31 august, și 70 lei, după această dată. Pentru categoriile Copii, Family și Juniori, taxa este de 10 lei de persoană. Detalii privind traseele, regulamentul de participare și formularele de înscriere, găsiți pe www.campina-mtb.ro.

Sumele obținute din taxa de participare vor fi utilizate pentru un proiect în beneficiul copiilor cu tulburare de spectru autist din Prahova.

Competiția Câmpina Open MTB este organizată de Fundația Romanian Angel Appeal care lucrează, din anul 1991 pentru îmbunătățirea vieții copiilor afectați de boli cronice și aflați la risc de excludere socială, și de Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina, înființată cu scopul de a oferi tinerilor o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, prin practicarea activităților sportive în aer liber și prin educarea tinerei generații în spiritul ocrotirii și conservării mediului.

Parteneri: Federația Română de Ciclism, Primăria municipiului Câmpina, Primăria comunei Cornu și Primăria comunei Șotrile.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: