Câmpina Open MTB – Race for Autism – Finalul unei povesti cu si pentru oameni minunati

Câmpina Open MTB – Race for Autism – Finalul unei povesti cu si pentru oameni minunati

Salutare prieteni dragi,

În primul rând, sperăm că ați avut parte de sărbători deosebite alături de cei dragi și dorim să vă urăm un an nou fericit, plin de reușite și cât mai mulți kilometri pedalați!

A venit timpul să împărtășim cu voi câteva gânduri și un anunț în ceea ce privește competiția caritabilă pe care timp de 8 ani am organizat-o cu mult entuziasm și energie împreună cu și pentru oameni minunați.

De-a lungul celor 8 ediții desfășurate am avut alături Primăria Municipiului Câmpina și Consiliul Local, FRC, dar și numeroși suținători dragi care s-au alăturat poveștii noastre prin care ne-am propus să întindem o mână de ajutor unor copii speciali.

De asemenea, în fiecare an ne-am bucurat de avântul și pozitivismul celor mai frumoși voluntari pe care ți-i poți dori, tineri cu zâmbetul pe buze, energie fără limite și dornici să se implice în evenimente locale care tind să facă o schimbare.

Este important să știți că de anul acesta, Fundația Romanian Angel Appeal nu va mai organiza concursul de ciclism caritabil Câmpina Open MTB – Race for Autism. A fost o decizie greu de luat, dat fiind faptul că timp de 8 ani, ediție de ediție ne-am obișnuit cu voluntari și concurenți împătimiți, dar și prietenoși, motivați să câștige, dar să și contribuie la cauza specială a evenimentului.

Cu toate acestea, povestea se încheie aici. Câmpina Open MTB va rămâne mereu o bucată frumoasă din sufletul nostru și, sperăm noi, și din al vostru, fie că ați participat, fie că ați ajutat la organizarea evenimentului de-a lungul timpului.

Și pentru toți acești 8 ani plini de magie, VĂ MULȚUMIM!

 

Mulțumim pentru susținerea oferită de-a lungul celor 8 ediții:

Primaria Municipiului CampinaOMV PetromLemetLEMSAsociatia ”Glasul Autismului”REGINA MARIA – Rețeaua Privată de SănătateBergenbierAlgida RomaniaAutoklass | Official Home of Mercedes-BenzDecathlon RomaniaBikeXpertSun AdventureMomente Dulci de la Dr. OetkerAngelliHeidi ChocolateLidl RomaniaSportGuru.roAmbulanta de BicicleteAQUA CarpaticaFabLabIsostar RomaniaVelotecaMEGA IMAGEVitamaxROMSILVA-Directia Silvica PrahovaGatorade RomaniaSLooPHervis Sports Romaniacora RomaniaHappy TourFundatia eMAGCityHunt BucurestiMarionnaud RomâniaMTB AcademyFundatia DR DINU CampinaBiris Goran SPARLGarmin RomaniaSoceramBGS OficialShimano RomaniaRexonaCoolcuSh Cabana & GardenCZD „Sf. Filofteia” CampinaCARAIMAN CAMPINA FreeriderPunctRoCampinatvRiders ClubBike FMZiarul Oglinda de Azi, WYL FM Ploiești, OZON Smart SRL, Asociatia Spitalului Voila, Radioclubul Municipal Campina, Flash Tattoos Romania, Floricon.

Informatii de Contact

Ne intalnim la start aici: